O nama

Početna  /  TMV Kids Shop  /  O nama

TMV KIDS SHOP

Tradicijom dugom već 20 godina TMV proizvodnja i prodaja odeće za decu trudi se da zadovolji zahteve roditelja i ukuse mladih potrošača. Ponosno ističemo da je naša odeća veoma popularna među decom i da je broj ljubitelja u stalnom porastu. Moderna linija i kvalitet obezbeđuju nam sve veće tržište.

TMV kolekcija je dizajnerski raznovrsna u velikom izboru modela, boja i dezena, izrađena od vrhunskih materijala. TMV odeća namenjena je deci uzrasta do 12 godina. TMV je spreman da zadovolji zahteve svih svojih kupaca i korisnika. Uvažava komentare i sugestije i želi dapostane širom poznati brend modne konfekcije.

VAŽNO NAM JE

BRZA ISPORUKA

Trudimo se da izaberemo najkvalitetnije materijale koje uvozimo iz Turske, Grčke i Italije. Svaki komad je izrađen u skladu sa strogim normama kvaliteta, roba se atestira u domaćim laboratorijama za bezbednost tekstilnih proizvoda. Budite bez brige, sve što kupite kod nas je potpuno bezbedno i kvalitetno.

POVOLJNA CENA

Kupljenu robu dostavljemo za najkraće vreme, kako za pojedinačne maloprodajne online kupovine tako i za veleprodajne nabavke. Koristimo pouzdane domaće kurirske službe koje rade i subotom. Detalje dogovaramo sa vama pre isporuke.

KVALITET ROBE

Najfiniji materijali, prvoklasni dizajn i kvalitetna izrada nisu jeftini. Ipak, u saradnji sa nasim partnerima -dobavljačima materijala i pozamanterije, uspeli smo da cene učinimo pristupačnim većini naših kupaca. Trudimo se da odrzimo balans izmedju cene i kvaliteta nashi proizvoda.

Osnovni podaci

Puno poslovno ime privrednog društva je: TAMARA ČAVIĆ PR TRGOVINA NA VELIKO TMV KIDS NOVI SAD
Sedište: Novi Sad, ulica: Bulevar Slobodana Jovanovića br. 15
Odgovorno lice: Tamara Čavić
PIB: 109804755
Matični Br: 64440691
Šifra delatnosti: 4642
Tekući račun: 170-0050028785000-81
Kontakt telefon: +381 60 1436663
Kontakt email adresa: prodaja@tmvkids.com